Close

Forgot your Username?

You can user our username reminding facility.

Get Started
Close

Forgot your Password?

Enter your email address and we'll help you reset your password.

Get Started
023.jpg

Een auto is niet alleen een lifestyleobject, maar ook een stuk gereedschap om de dingen te doen die jij wilt doen.
Met de Land Cruiser Club kun je DOEN  - en of je nu een individualist bent of een groepsmens: er is voor iedereen wat, van gezellige provincieritten tot terreinrijden in Nederland en het naburige buitenland tot verre reizen.
Wij doen geregeld aan gezellige en avontuurlijke (en: smakelijke) weekeinden in Engeland, Wales, België, Frankrijk en Duitsland.

Bij ons kun je een week lang door de Dordogne of door Dorset greenlanen.
Wij zijn in de afgelopen jaren in clubverband op plekken geweest als Mongolië, Japan, Libië, Rusland, Mauretanië, Polen, Marokko, Tunesië, Wales, Kazakhstan, Turkije, Georgië, Duitsland, Armenië, Kirgizië,Tadjikistan, Frankrijk, Oezbekistan, Argentinië en Chili.

In 2014 waren wij in het kader van het tienjarig bestaan voor de tweede keer in de bestaansgeschiedenis naar Japan, om onder andere te zien hoe onze Land Cruisers worden gebouwd.

Bij de Land Cruiser Club hebben wij altijd wel een paar 'long range cruizies' onderweg,  je komt ons tegen van Usquert tot Ushuaia.
Die 'long rangers' helpen wij bij de planning en voorbereiding en als er onderweg iets gebeurt, dan kunnen ze een beroep op de club doen.

Kort avontuur of lang avontuur - no big deal. Bij de Land Cruiser Club DOEN wij het gewoon.

En: de Land Cruiser Club hoeft er geen winst op te maken - dus de kosten voor avontuur zijn te overzien.